Alla inlägg den 21 januari 2009

Av Johanna - 21 januari 2009 20:31

Har varit med Pina till ridplanen. Longerade henne och hon började med att kuta som en tok som vanligt. Men efter bara några varv så lugnade hon ner sig och nu kunde jag äntligen jobba henne lite på linan. Hon hittade traven som inte syns till på ett tag ;). Hon var jätteduktig och jag var såååå sugen att sitta upp. Men samtidigt så sa något inom mig att det kan ju vara bra att få vara riktigt nöjd med henne. Ville inte riskera att det skulle bli några missförstånd så jag avstod från ridningen. Så i dag var hon hästen som jag brukar vara så förälskad i igen =) Vilken häst....!!!!

För övrigt så snöar det ÄNNU MER!!! Lite glad jag är. Hoppas det kommer så mycket så man kan snö-pulsa med hästarna på ängen.



Av Johanna - 21 januari 2009 13:44

Det har kommit mera snö i natt. JIPPIE!!!! Ture talade genast om för sin matte att underlaget var OK igen. Rymde två ggr i går kväll och i morse var han bara i hagen en halvtimme innan han bestämde sig för att han behövde motion.

Jag jagade fatt på honom och sen gick vi till ridplan för att longera. Han var helt överpigg och slängtravade och galopperade och passagade hur länge som helst. Jag stod i mitten och bad till Gud om tålamod och det fick jag ;)

Ture blev helt genomblöt i svett och i vanliga fall hade jag dött av dåligt samvete och oro om överansträngning osv. Men vet ni nu struntar jag i det. Ska det bli nåt så måste jag bli av med all överskottsenergi hästarna har. Så är det bara.

Men vilken klippa han ändå är min bebis, vi mötte en traktor på den smala vägen hem från ridplan, och hur uppspelt och het han än var så brydde han sig inte det minsta om traktorn.

Jag fick nu även veta var lyset till ridplan är så nu kan jag även använda den när det är mörkt. SVINBRA! Vilken tur att man har så snälla grannar att man får använda deras ridplan.

Men i kväll ska jag försöka ta mig in till ridhuset med Pina det är ju trots allt liiiite bättre underlag där =) Men smakar det så kostar det ;)

Har tränat med Nelzon inför eventuella framtida utställnigar. Han var jätteduktig. Speciellt när det fanns salami med i bilden =)

Kära syster - observera mina smutsiga fingrar ha ha ha ha ha.


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards