Alla inlägg den 13 januari 2009

Av Johanna - 13 januari 2009 18:05

Har varit och tittat  när min vän Helena red privatlektion på Holmen. Det var roligt att vara tillbaka där man suttit många timmar till häst. Dom har byggt ut ridhuset och gjort en nytt stort gäststall. Har anmält mitt intresse för privatlektioner från och med februari så att hästarna hinner få lite bättre kondition. Det kändes tryggt att se Maria (instruktören) in action igen och man sträckte lite extra på ryggen bara av att höra hennes röst ;) Hoppas nu bara det finns någon plats över på hennes träningar eftersom hon alltid har fullt upp. Helena och Hannah var duktiga som vanligt och gjorde det dom skulle utan problem.



Av Johanna - 13 januari 2009 14:02

Har fixat lite i höladan och burit in höbalarna som ockuperat transporten. Jens håller på att modifiera därbak så att jag har en bom i stället för kedjor. Bilder kommer. Tillsvidare får ni hålla tillgodo med Ezkils son som finns här hemma hos oss. Snygg va? =)

Av Johanna - 13 januari 2009 09:04

Här kommer lite bilder på Nelzon, Jens, min ena katt Cornelius och Floyd (en till av mammas och pappas hundar)

Av Johanna - 13 januari 2009 08:32

Hotet med hagelsprackan gjorde tydligen susen =) -5 och snön faller. Men man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken för inte har det då kommit mycket ännu.

Heja Morsan! Pappa ska köpa en Wascator tvättmaskin så att hon kan tvätta hundplädarna och jag ska kunna tvätta hästgrejerna. Han berättade i går att det räckte för dom med en 7,5 kg maskin men att de behövdes en större för häst täckena. Så jag skulle få betala mellanskillnaden till en större om jag skulle kunna tvätta. Det berättade jag för mamma i går. Nu på morgonen sa mamma att han skulle köpa en större för hon hade sagt att "int är det lönt att du kommer hem dragandes med nån liten plutt maskin". Ha ha ha nog är det morsan alltså.


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards