Alla inlägg den 19 juni 2009

Av Johanna - 19 juni 2009 15:34

Jag har ju för bövelns glömt att skriva om årets händelse! Min älskade systerdotter är ju en fotbollstjej och inte alls så förtjust i hästar, så man har ju blivit lite extra gråhårig pga detta.

Men härom kvällen när hon blev mutad en hel del ;)  för att sitta på Pina i boxen så hände det nåt!

Dagen efter så var hon värre ridsugen och red både på Ture och på Bosse! Moster och mamma var överlyckliga så nu håller vi tummarna att hon vill göra oss sällskap någon mer gång! Hon var även duktig stalltjej och gav hästarna hö och slog på vattnet. Kanske blir nåt vettigare än fotbollstjej av henne trots allt ;)

Hon var inte så skraj som det ser ut på bilden =)

Av Johanna - 19 juni 2009 13:55

Midsommar idag, känns inte så speciellt tycker jag... Inte sommar i alla fall. Men jag är glad över det svalare vädret för det är bättre när man ska träna hästarna. Det är ganska perfekt värme för det.


Red ut en sväng med Pina i går kväll. Hon var slö =) Men det var skönt att bara slappa för min kropp var lite mör efter hoppningen kan jag säga.


I dag red vi på ridplan. Hon var springig först och höll på att knasa över att Bosse & Kristina krattade i hagen. Spände sig som en fiolsträng och pinnande på.  Nötte lite mer på skänkelvikning (som jag hatar) och öppna, det gick bra.

Efter långa diskussioner huruvida man ska skena i galopp eller inte och om man ska följa fyrkantspåret eller inte gick hon super duper bra!

Hon travade riktigt, riktigt bra och tog alla halvhalter och framåtdrivande signaler. Hon gjorde kanon hörnpasseringar också. DUKTIG HÄST!





Ovido - Quiz & Flashcards