Alla inlägg den 3 juni 2009

Av Johanna - 3 juni 2009 12:43

Tränade galopp, galopp, galopp med Pina i går. Hade några riktiga fullträffar och några mindre lyckade försök ;) Men i det stora hela var jag nöjd med ridpasset. Det blev lite långt men som tur är så när jag blickade tillbaka så insåg jag att vi hade haft många pust-pauser.

Ture fick ett kort pass på banan. Var en snigel på väg dit, en finlandsfärja när han var där, en snigel på väg hem. Han var nog lite trött i mössan tror jag efter första natten i gräshagen. Han ides inte ens ponnytjura som han brukar när han känner sig lite bekväm ;)

Idag har ja och systern varit och börjat utforska skogarna i Storön lite grundligare. Och vi fick lyckträff direkt. Hittade en jättemysig väg som verkar vara huuur lång som helst!  Dessutom fanns det en massa angränsande stigar och vägar som måste utforskas.  Jag hade Ture och han var glad över äventyren. Hade coflex under bootsen och trot eller ej. INGE SKAV!!! Kanske det funkar, peppar, peppar. Ture är ju inte direkt mogen att ridas på hårda grusvägar och asfalt utan boots som Bosse och Pina är. De bara kliver på utan problem, men inte lilla prinsen på ärten. Nä, nu ska jag rida Pina.

Lägger in några bilder från tidigare idag. Anledningen till att jag tokskrattar på en av bilderna är för att min käre far, som stod för fotograferingen, skulle låta lite för att Bosse skulle sätta fram öronen. Han skrek ut något konstigt ljud som ej går att beskriva och Ture tänkte nästan vända och ta till flykten. =)


Ovido - Quiz & Flashcards