Alla inlägg den 10 juni 2009

Av Johanna - 10 juni 2009 17:56

Pina går från klarhet till klarhet. Heelt fantastisk idag! Travade som aldrig förr, hon bara flög fram med höga framknän, och galopperade jättebra. Vi kunde tom rida ridvägar i galopp =) Har aldrig hänt förut. Jag är så nöjd så nöjd! Massor med äpplen och pussar har Pina fått idag kan jag lova ;)

Av Johanna - 10 juni 2009 13:39

Morgonen startade med en ritt på Ture. Vi red på ridplan och det gick bra. Ture hann i allafall med att ta fram sina bästa ponny sidor = köra ner skallen mellan frambenen och bock-bock-bockeli-bocka så jag nästan flög över staketet.


Sedan tog jag ut Bosse på rond 2 ;) Han gick bättre idag och börjar kännas mjukare. Rider ju bara lättare pass nu när han inte är så igång. Men nog hann både han och jag bli rejält svettiga. Det är ju varmt idag och solen gassar dessutom.


Jag har ju fått något jädra strunt i foten. Har värk på ovandelen mellan tårna och vristen. Detta har pågått i över en vecka nu och blir värre och värre. Har börjat köra zon gel nu och skall göra det en vecka enl ordination. Men blir det inte bättre måste jag nog gå till farbror doktorn. Det gillar jag inte!  Nä nu måste jag sätta iväg igen om jag ska hinna rida Pina idag. Hon kommer kännas som en lite älva nu när jag har ridit grabbarna först.


Bara två dagar kvar till utställningen!!!! Alla måste börja hålla tummarna nu och tänka positiva tankar och allt vad man nu gör för att det ska gå bra! Dom har lovat regn hela helgen och kallt som attans. Mindre kul men jag längtar ändå!


Ovido - Quiz & Flashcards