Alla inlägg den 1 juni 2009

Av Johanna - 1 juni 2009 20:07

Igår hämtade vi "Bosse" (Poseidon). Det blev spännande på farmen. Ture och Bo kom genast bra överens. Det var värre med den lilla skatan =) Hon försöker skrämma iväg Bosse så mycket hon kan men han bryr sig inte märkvärt.

Ridmässigt har det gått jättebra. Gick över cavaletti och red Pina riktigt lång och låg förra gången och det gick bra förutom att hon ville kicka en del i galoppen. I dag har hon varit jättefin och koncentrerad. Galopperade riktigt rund och i lugnt jämnt tempo. Mycket nöjd med henne idag. Red bara uppvärmningen eftersom hon var så schysst så fick hon sluta sedan. Kändes konstigt att bara rida en halvtimme, hon brukar ju behöva längre pass bara för att få bort "stallmodet" kan ha och göra med att hon börjat sova ute, och att det var så spännande med ny kompis ;) Lite tröttare än vanligt kanske *fniss*

Ture fick en kortare sväng i skogen och sen ett kort pass på banan. Han travade på riktigt, riktigt bra i högre tempo. Det blev lite värre när han gick i lägre tempo ;)  Men kändes som en häst i dag, och inte någon ponny =) Koncentrerad även fast han sprang och skrek lite och var lite orolig att Pina och Bosse hittade på något de inte fick göra när han inte var hemma =) Han har gått upp en aaaaning i vikt och behöver bli smärtare om magen. Men det kommer nog gå galant när jag har ridsällskap numer och kan rida längre svängar i skogen.

Lämnar av med några bilder från gårdagens hingstutsläpp =)

PS! Kolla bilden på Bo, tror ni jag blir sugen att prova??? he he he

Ovido - Quiz & Flashcards