Alla inlägg den 8 juni 2009

Av Johanna - 8 juni 2009 16:15

Sätter in lite bilder som Jenny Öqvist fotade på utställningen i Lördags. Han är så fin mattes lilla bebis. Han är nu 8 månader gammal.

Av Johanna - 8 juni 2009 11:39

Solen har hittat tillbaka till Kalix. Skööönt med lite strålar på min kind. Har varit och ridit ut på Ture på morgonen med Anette och Bo. Vi fortsätter jakten på fler ridstigar. Tyvärr närmade vi oss korna i byn idag och Ture har ju koskräck... Men kossorna var precis och käkade frukost i deras "mat-hall" så Ture vädrade och letade och letade men ingen ko i sikte. Det tyckte jag var bra ;) Ture var lite besviken då vi bara var ute i ca 1 timme. Han vill ju gärna att uteritterna ska vara sisådär en hel dag. Passen på ridplan kan däremot kortas ner till ett varv ungefär =)


Red därefter Pina på ridplan. Sååå fin sååå fin. Tränade övergångar och tempoväxlingar och började smyga lite på att nyansera traven nedsuttet. Gick helt över förväntan. Nu behöver jag någon som kommer och kollar till sitsen och formen. Någon frivillilg? Heeeeleeeenaaaaa..... =)


Hundarna på solstrimman har även idag käkat upp halva Anettes ena benskydd och en av Bosses boots... Den där dörren som inte kommit upp i sadelkammaren kommer nog att finnas där inom en snar framtid ;)


BYE BYE


Ovido - Quiz & Flashcards