Alla inlägg den 6 juni 2009

Av Johanna - 6 juni 2009 22:15

Idag har det ju då bara snöat i Kalix. Inte så det blivit vitt eller så, men fallit några av Jens älskade flingor från skyn. Det har även haglat upprepade gånger och regnat lite. Så härligt och varmt har vi haft det idag. Det är ju så man blir jätteglad - NOT !!!

Å så undrar man varför norrbottningar slåss så mycket... Det är kanske inte så konstigt - eller? Folk blir ju heeelt crazy av kylan förstås. Det är ju helt enkelt ett sätt att hålla värmen.

Jag och syrsan var ute och red i skogen i em. Jag tog Pina på uteturen denna gång och hon var mycket snäll och gjorde inga försök till varken krumelurer eller sprintrekord. Tyvärr verkade hon inte tycka det var lika skönt som oss att vara ute i naturen. Det var som om hon funderade på vad i h*****e detta gick ut på. Gå efter några j***a stigar i skogen, som inte ens går att kuta på... Helt onödigt. När vi sedan kom ut på skogs-bilvägarna blev hon lite mer uppåt men i det stora hela var det inte så jädra kul ;) När vi sedan var på väg hem var det som att det brunnit i huvudet =) Hon tyckte det var väldigt jobbigt att gå i skogen OCH uppföra sig. Det hänger inte riktigt ihop tycker Pina =)

Hon är ju för härlig lilla prinsessan.

Ture har fått sig en välbehövd frisering och ser numera lite mer representabel ut. Måste kanske ta ett foto eller två ;) Bra, då har jag en ursäkt att fota honom - ännu en gång =) Bosse fick oxå sin frisyr justerad av sin matte, borde nog oxå fotas eftersom pannluggen fick en ganska markant lutning åt öster =) *fniss*

Av Johanna - 6 juni 2009 14:04

Nelzon har varit så duktig i dag och vunnit massor med fina priser då vi kom 2:a i Best In Show Valpkl II. Jag är mycket nöjd och stolt över min fina hund ;) Bild från utställningen kommer.

Ovido - Quiz & Flashcards