Alla inlägg den 27 januari 2010

Av Johanna - 27 januari 2010 19:30

Tack för alla bra namnförslag! Vi vill gärna ha ännu fler så man kan plocka ut de absoluta favorit namnen. Så kommer ni på flera så tackar vi och tar emot.


Stormen verkar bedarra något. Hästarna har fått komma ut ett par timmar nu på em/kvällen. Nu blåser det inte iskristaller i ögonen eller blåser stora "skar-kakor" längre så nu står dom nog ut med att vara ute. Nu har pappa varit snäll och slungat banan oxå så i morgon kommer den nog vara kanonfin. Hoppas på att blåsten blir uthärdlig för Pina har redan stått och bockat i boxen    Så hon behöver komma ut och arbeta lite.


Nu ska vi prata travhästar   och bråka om vilka namn valparna ska få. Men mer namn vill vi ha och slåss om   



Av Johanna - 27 januari 2010 12:05

Stormen viner vidare här i Storön. Hästarna kommer inte få vara ute många timmar idag kan jag säga. För man ser nämligen ingenting. Och då kan då lika väl stå inne och hänga än stå ute i stormen. Ibland får de ryck och springer och Pina står och krafsar i backen, de är frustrerade stackarna. Men en stund får de ge till tåls,så de för frisk luft och lite rörelse i allafall. De får sedan gå ut en stund i kväll oxå. Var ingen idé att ta bilen i morse, gjorde ett försök - körde fast, men kom loss och åkte hem och hämta Jens som körde fast ännu mer.  Kom sedan loss och vi fick åka hem och hämta skotern. All snö på mammas gräsmatta har blåst bort så den är bar   och sen är det höga drivor på andra ställen. Knasigt värre.

Nä nu ska jag gå och kolla om hästarna vill komma in.


  BYE

Ovido - Quiz & Flashcards