Alla inlägg den 30 januari 2010

Av Johanna - 30 januari 2010 16:54

Härligt väder idag. Liiiite för kallt men underbart ändå    Red Ture på banan. Han var jättefin (som vanligt ;)) han har verkligen blivit en häst med fräs under fötterna. Vi koncentrerar oss på skolorna och igångsättning /avbrott och tempoväxlingar. Vill att han ska börja bjuda galopp själv och jag tror inte det är så långt borta.

Pina får man ta när det börja skymma, så hon kan koncentrera sig på ridningen. Hon går ju bättre när det är mörkt och blir lugnare då.  Hon skötte sig jättebra fastän liiiite överenergisk men höll sig på mattan så mycket hon bara kan denna årstid   Tränar nu att hon ska fatta galopp, galoppera några steg lugnt och avslappnat och sen avbrott. Paus och göra lite annat, sedan repetera. Måste få både henne och mig själv att släppa att det ska vara konfliktladdat och svårt med galoppen. Bara lätt och okomplicerat.

I kväll kommer Alva på övernattning så det kommer ju bli intressant som alltid   Hon kan ju vara lite intensiv ibland    Men det ska bli härligt att få rejält med spö i TV-spel!!! Synd bara att Jens inte kommer vara hemma (ovanligt?), då han ska hämta en ny skoter, för jag hade velat se honom "baka mjukt" mot en 9-åring   

Bye

Ovido - Quiz & Flashcards