Alla inlägg den 12 januari 2010

Av Johanna - 12 januari 2010 11:55

Jag har haft lite bloggtorka kan man väl säga... Har inte skrivit på ett bra tag. Men har inte haft så mycket att skriva om mer än en massa deppigheter så då är det lika bra att låta bli.

Nå nu har iallafall kylan gett med sig och vädret är rätt perfekt just nu. Lagom kallt ca -6. Hästarna har börjat sparkas igång   och dt är ju underbart kul. Nelzon har varit sjuk, har snorat och hostat. Jag kan lova att det är inte lite snor som kommer ur näsan på Grandis som nyser   

Nu är han frisk igen men vi fick ställa in resan till Kajani, Finland dit vi skulle på utställning i helgen. Men huvudsaken är att han mår bra nu igen min lilla bebis.

Jens har åkt till Stockholm på jobb igen och är väl borta en vecka eller två. Så man är solokvist och fulare än någonsin   

Pina har känningar i rumpan som vanligt och sparkar så det står härliga till, har beställt en massör men hon hade fullt, men jag hoppas hon kan klämma in henne då hon är tjenis med min hovverkare och de brukar åka tillsammans. Masserar och strechar henne själv så gott jag kan. Hon sparkar i början men efter ett par "kläm" så tycker hon det är skönt. Hon brukar ju bli bättre efter mer träning så jag hoppas det går med sig. Har börjat med back on track täcke igen som hon hade förra våren och då var hon ju kanonfin, ska även börja använda magneterna på henne på natten. Så då får vi se.

Nu står min morsa och flåsar mig i nacken och vill till sin älskade dator, jag lovar att hon skulle behöva avvänjning från dator-missbruk.

BYE

Ovido - Quiz & Flashcards