Alla inlägg den 22 januari 2010

Av Johanna - 22 januari 2010 10:45

Lite kallare idag -11, man har verkligen blivit bortskämd med varmare grader. Nåja, det är bra då vi slungade och slätade ridplanen igår så då fryser det på ordentligt. Jag tycker ju oftast det är bäst vid ca -10 men idag kändes det lite rått och kallt på nåt vis.

Var ut med Pina och galopperade igår. Jädrans va det gick   . Hon fick sträcka ut ordentligt i både trav och galopp. Travade 3 km och galopperade 2 km. Inte en svettdroppe efteråt så jag blev lite besviken   Hon är ju inte van att "kuta" så men tydligen så bekom det henne inte alls. Jag var däremot lite mer svettig    det är jobbigt att stå bra i dressyrsadeln. Ture fick stå igår då jag inte kände mig sugen att rida ut en sväng till och ridplanen skulle få "stå" sig lite.

Nelzon har spräckt en klo som blodar och går upp varje dag. Hoppas jag inte behöver åka till vet med honom och dra bort det skadade "ytterhöljet" det har ju en förmåga att aldrig läka när det är en sån ful spricka som han har. Men avvaktar väl ett tag för att se om det kanske kan läka lite så man kan limma om det växer ner lite grann.

BYE



Ovido - Quiz & Flashcards