Alla inlägg den 24 februari 2010

Av Johanna - 24 februari 2010 15:42

Själv har man väl vant sig lite med att frysa röven av sig :) Det är bara att vi inser att hur mycket vi än klagar så kan vi inte ändra på naturens makter. Vi kommer uppskatta våren så mycket mer när den kommer när vi fått ha det kallt. Klagan ligger väl i människans natur kanske. Snart kommer vi börja klaga på att det är för varmt, regnar för mycket, är för torrt eller att det måste bli kallare och snö :)  Jag trivs bra nu när backen håller sig snöig och frusen, sen att det gärna kunde bli i allafall 10 grader varmare det kan jag hålla med om.

Nå hur som helst ska jag nu iväg och släpa in en sisådär 15 balar torv och det kan jag först börja klaga om :) Dom är inte helt lätta att hantera och speciellt då farsan glömde berätta att de kom igår så de är nu helt genomfrusna GRRRRRRRRRR!!!! Nåja, blir ju bra träning för kroppen om man ska se det från den positiva sidan.

 På tal om det så blir jag så jädra less på denna anorexi-ideal-hysterin. Att folk orkar plåga/svälta sig själva för att vara svin-smala. Jag lovar att ingen kommer att tycka om er nå mer för att ni väger 10 kg eller 100 kg speciellt inte ni själva. Om man tror att man kommer tycka om sig själv för att man är smalare har man fel. Ät hälsosamt - rör på er och må gott! Jag börjar bli spyless på alla som väljer att banta sig "skinny" de flesta ser mycket bättre ut med lite normalt hull på kroppen. Motionera i stället så ni mår bra. Jag tycker det börjar vara lite "yesterday" med size 0. Nu vill vi ha nya skönhetsideal - som är vackra istället för utsvultna "freaks".

Sen kan man ju diskutera om vem som helst kan rida på en hur liten häst som helst, men det är ju en annan femma. Det finns hästar till alla - både stora och små.

   Snyggt? - not so much..

Ovido - Quiz & Flashcards