Alla inlägg den 1 februari 2010

Av Johanna - 1 februari 2010 19:57

En härlig dag inleddes med lagoma -10 och sol. Underbart väder med andra ord. Jag tänkte att jag skulle vänta med att rida till kvällen för att få så lugn och ro med Pina som möjligt för jag vill inte vara med om nå tjafs när jag ska rida lektion i morgon. Jaha, va händer då? Jo det blir sviiiiiiiiiiiiiinakallt. Vinterjävel, jävel!!!   

Har ny kassa apparat på jobbet. Jag är fasen livrädd för den. Det är som att den är Gestapo eller nåt. Gud nåde om man gör något fel... Jag tror den lever - på sant! Den låter nästan ingenting heller och det spär på min hispighet.   


Men alltså va i h*****e? Kollar på TV om en tjej som har fobi mot feta människor. Hon är alltså livrädd för vad hon tycker är överviktiga människor. Får ångest och kallsvettas och grejer. Hur kan man ställa upp i TV och berätta nåt sånt? Va less jag blir... Hon kan inte gå ut för att hon pallar inte se fetisar på stan. Men dra mig baklänges.  Ja mena vara rädd för en kassa apparat är heeeelt normal - men mot människor bara för att dom väger lite mer???   


Jag har fått hem mitt hönät till rundbalar. Great. Ska testa det i morgon och jag hoppas det kommer funka lika bra som mina småa höbegränsningsnät. Blir skönt i så fall för då behöver jag ju bara fylla nät inne, så det kommer ju bli massor med tid över som jag kan ägna åt att städa huset, tvätta kläder, laga middag varje dag osv.....  - NOT!!!!!!   

BYE

Ovido - Quiz & Flashcards