Alla inlägg den 23 februari 2010

Av Johanna - 23 februari 2010 15:15

Var på P-lektion med Pini Wi för Andreas i går kväll. Började med lite planlös framridning såsom jag oftast gör för att min skalle redan är i full gång med ett träningspass som inte ens börjat...

Men sen gick det bra. Visst fick han gapa (skrika) lite eftersom jag blir lite inne i det jag gör och glömmer vad jag ska göra sen :) Men vi fick avancera i allafall så det känns skönt när man kämpat i kylan. Han tyckte att ridbarheten hade förbättrats och att hon lyssnade bra och gjorde rätt när jag hade koll på grejerna (dvs mej själv) :) Istället för att slösa energi på att konstra titt som tätt så lyssnade hon efter de rätta signalerna och när dom (efter några om och men ;) )infann sig så svarade hon direkt.  Hon gjorde fina galoppfattningar och kändes fin. Inge svammel i galoppen heller förutom när jag gjorde någon miss. Jag var jättenöjd!

Red henne i dag i det fina soliga (fast kalla) vädret. Bara lite lättare joggingpass. Hon var jättefin, men vet ju nu hur duktig jag tycker hon är när hon galopperar fint, så hon vill helst galoppera hela tiden :) Men det är bara kul, då hon tidigare inte alls gillade det nå vidare. Det är ju som sagt lättare att dämpa en häst än att få fram en vilja som inte finns. Hade tänkt rida ut men jag tänkte att det är nog bättre att hon får slappna av och vara rund och fin efter igår, än att fara ut och bli spänd som en fiolsträng.

Hoppas det inte blir så mycket kallare ikväll så man vågar sig ut med Torpeden oxå.

Hej hopp


Ovido - Quiz & Flashcards