Alla inlägg den 9 februari 2010

Av Johanna - 9 februari 2010 13:39

Börjar väl vara några dagar sedan jag bloggade sist. Men datorn har fått nåt problem och är så jääädra seg så jag blir så less.

Det som har hänt sen sist är väl att Pina har varit superduktig! Lugn fast med bjudning, samarbetsvillig och helt enkelt en superstar! Superbra galopp fattningar och med sug på bettet. Har gjort fina halvhalter utan att streta och spjärna med bakbenen. Har galopperat lite fler språng efter fattningarna och det har inte varit några bakutsparkar eller fula miner. Hon har galopperat-skrittat-galopperat och galopperat -travat-galopperat upprepade ggr utan att förändra varken form, bett-kontakt eller börjat springa. Är supernöjd med henne!


Ture har haft kravlös ridning då han dels är lite stirrig efter flocken och dels för att han är nyverkad. Men han har inte visat några tecken på hovömhet denna gång. Så jag är SUPERGLAD! Men han får denna vecka på sig att "jogga" omkring lite i allafall.


Benji han går från klarhet till klarhet och verkar vara en supertrevlig ponny som dessutom är snygg att se på. Vi börjar undra vad som är haken ;)?



Ovido - Quiz & Flashcards