Alla inlägg den 8 september 2009

Av Johanna - 8 september 2009 21:57

Longerade hästarna idag. Hade även höga cavaletti som de fick gå över. Ture var inställd på hoppning så fort han såg bommarna och tog dem som studs i full galopp. Brallade och härjade i början, men sen så fattade han grejen och gick fint över i trav. Han är så fin att arbeta på lina. Flyttar vikten så fint i halvhalterna och det där med galopp på lina börjar bli en vana nu. Det känns mycket bra att galopparbetet går framåt.

Pina var fin och skötte sig bra. Dock har hon ju lite taskig balans i galoppen så hon blir lite jämfota i bakbenen. Men numer är hon ju inte som ett skållat troll i allafallFlört.

Var till Holmen efter jobbet och kollade på när Helena tränade med Hannah och sen tog hon Wilda. Såg ju även andra ryttare och det är alltid lärorikt och intressant att titta på lektionerna.  Hannah var duktig dock lite off i början men kom i gång mot slutet och gjorde fina travökningar.

Wilda skötte sig jättebra och var superfin! Missade Idol men det får man väl se på tv4.seCool

Och på tal om ryska damen så har hon försvunnit från stallet lika fort som hon dök upp. Ingen har sett eller hört henne hämta hästen trots att de bor på gården och trots att hon använder klackiskor i stallet Skrattande Hon tyckte nog det blev för dyrt när de andra i stallet sa att hästen behöver mat varje dag.

Av Johanna - 8 september 2009 12:10

Lite paff får man ju bli när bloggandet förändras på det här viset.

Nå nu har ju mamma och pappa kommit hem från utställandet och det är skönt. De hade med sig en massa roliga priser oxå så Nelzon fick sig en ny boll i grandis-storlek dessutom så han slipper ha den under läppen som en liten prilla Flört

Pina fick tänderna kollade i Måndags och hon hade lite vassa kanter och några sår i kinden, jag hade ju mina aningar då hon kännts lite konstig i ena tygeln, men hon är ju tjej så hon har ju presterat på topp i allafall Kyss.

Men det ska bli spännande att känna om det är någon skillnad när hon får börja ridas med bett igen om några dagar.

Jag tvålade ju till Bosse härom veckan och det har tydligen gjort någon slags nytta då min syster tycker han har jobbat på fint efter det. Så det var ju roligt att slitet inte var förgäves Skrattande

I dag börjar IDOL!!! Hur kul som helst. Men jag hinner nog inte se för jag ska å kolla på Helenas träning kl halv åtta. Jaja, off till stallet bär det iväg nu.

Ovido - Quiz & Flashcards