Alla inlägg den 13 augusti 2009

Av Johanna - 13 augusti 2009 19:05

Idag har det varit sol och så där lagom varmt. Inte afrika värme utan lite svalare.

Helena kom förbi och hoppade med Hannah och löshoppade "lilla mumin". Singde värmde upp och hoppade fram Pina och sen hoppade Helena även henne.

Hannah var så duktig, cool och säker idag. Pina tyckte det var skoj att få hoppa och bjöd och hoppade fina språng. Var kul att få se Helena rida henne igen, sist hon red henne var ju i vintras och det är kul att se att hon utvecklats rejält sen dess. Pina var vacker som en dag och kommer att gå bra på både hopp- och dressyrbanorna i framtiden om hon kommer sig dit ;) Det fotades en hel del så jag hoppas jag kommer över några bilder jag kan lägga in så ni får se va fin hon var. 

Tures svullna ben har gått ner så jag red honom ett lätt pass. Han gick bra idag och det kändes skönt att känna att han var tillbaka i bättre form. Dock är det lite jobbigt med alla distraherande grejer men det behöver ju tränas det oxå.

Bosse fick besök av veterinären och nu hoppas vi hans tjuriga, växande mugg ska försvinna inom snar framtid.


Av Johanna - 13 augusti 2009 11:02

Vilket rackel... Ture fortfarande lite svullen i benen, Bosse mugg med komplikationer... Skulle nog aldrig ha lämnat hemmets trygga famn =)

Nåja Pina är ju fit for fight i allafall, peppar peppar...  Så det är ju kul för Singde i allafall.

Ska i allafall ta och åka till stallet nu och kolla Ture och om läget är oförändrat ska jag skritta honom i allafall, jag tror ju inte på att hålla hästar helt i stillhet. Nog för att han går i hage men lite uppsutten skritt ger lite extra rörelse ändå..

Sen får vi se om det blir lektion för Singde eller hur hon har tänkt!

BYE

Ovido - Quiz & Flashcards