Alla inlägg den 8 augusti 2009

Av Johanna - 8 augusti 2009 12:24

Anette och Singdes ridläger började igår. Det var roligt! Dock var jag liite stressad för vi var försenade på en fredag-kväll, det går ju inte ;)

Jag red Ture innan lektionerna och han gick bra men var lite loj och bekväm med bak-kärran och därmed blev han lite för rund för mitt tycke. Ville inte heller köra för hårt med honom då vi har nytt underlag som är betydligt stummare.


Sedan blev det lektions dax. Anette jobbade på och Bosse var tre och en halv meter kortare ;) Han hade kunnat haft lite mer driv men det kommer att komma. Han gick i en så fin form så jag tycker inte att man ska kräva allt på en gång. De gjorde jättefina skolor när poletten väl trillade ner.


För Singde och Pina gick det som aldrig förr!!! Jag fick nästan en tår i ögat av att se hur bra det gick. Pina var TOTALT fokuserad och gjorde allt Singde bad henne om. Galoppen var hon väl lite bekväm i, men det vet jag ju att hon brukar vara. Pina gick i superform hela tiden och de fick träna massa ridvägar och allt gick som en dans.



Ovido - Quiz & Flashcards