Alla inlägg den 12 februari 2009

Av Johanna - 12 februari 2009 20:27

Ridit Ture på ridplan och han gick jättebra! Han var lite pigg och ohyfsad först men det kan jag förstå när han stått i 2 dagar. Sen var han med på noterna och kändes fin som bara den...

Red Pina hemma på gårdsplanen och hon var jätteduktig och koncentrerad. Vi har ju gått back to basics och vi tränade att vända för skänkeln och att söka upp bettet och att göra halt. Hon var lugn och fin och de brann inte i huvet ;) Trots att hon stått i tre dagar.

Sedan tog jag Ture och Pina och gick på skrittpromenad mot byn det var härligt väder och hästarna var glada. Vi var ute i 40 minuter och det är bra för Tures hovar att få komma ut och "härda" dom utan skor. Det är även bra för Pina att få komma ut och röra sig utan krav så hon får slappna av ordentligt och bara njuta istället för att jaga upp sig.  Skulle vilja kunna gå varje dag en sväng förutom ridningen men det ska finnas ork till det oxå. Man blir ju lätt lite lat =)

Avslutar dagen med en bild på min systers blivande häst och hans förra ägare. Jättefin bild! (förutom stångens vinkling förståss...)


Ovido - Quiz & Flashcards