Alla inlägg den 15 februari 2009

Av Johanna - 15 februari 2009 20:55

Ridit Pina i dag på ridplan. Hon skötte sig okej men var lite okoncentrerad och springig. Hennes ena baksko gick även sönder *SUR* får se om Jens kan fixa den. Det satt då kvar i allafall när jag red och det var ju bra.

Skulle rida Ture efteråt men upptäckte att han hade en konstig knöl på överarmen och var svullen nere över senorna... Han har nog rivit sig i hagen tror jag. Ingen feber i allafall. Tänkte skritta honom men avstod blir så kallt att bara sitta och skritta när det är 20 minus ute. Så det blev varma lindor och borstning i stället och det tyckte han var sköönt ;)

Saga är fortfarand stel i ett bakben sen skogsrymningen men det blir bättre. Så det är bara att avvakta ett tag till. Cambi hon är som ett litet skogstroll och njuter av att få vara långhårig och slapp pensionär ;) Hon ser ut som en förväxt shetlandsponny =)


Av Johanna - 15 februari 2009 12:16

Vill köpa en hästtransport med fronturlastning. Så om någon har en eller vet av en så får ni skrika till!!! Dessutom säljer jag en Värmlandsvagn H2-1200 -88 så om ni vill köpa får ni också skrika till!!!

Ovido - Quiz & Flashcards