Alla inlägg den 8 februari 2009

Av Johanna - 8 februari 2009 18:03

Snön fortsätter att vräka ner och det blåser så inni bomben... Men jag tog ut Ture i allafall för att snöpulsa lite i nysnön. Han var superpigg men snäll och skötte sig bra. Det blåste snö i våra ögon men det var som härligt i allafall.

Pina skulle i väg till Holmen på hoppning i ridhuset men vi fick ställa in då det drivit igen så mycket snö efter vägarna. Inge kul att fastna med häststackarn i transporten någonstans. Det får bli nästa helg i stället. Så Pina kommer att få stå i dag så nu får vi hoppas att hon inte spårar ur...

Jaha i går var ju äntligen Schlagern igång!!! Jag hade gjort mig schlager fin och spillt upp ett glas vin. Tyvärr så frös jag så mycket så "sticki-tröjan" (stickad tjocktröja för dom som inte är från Kalix) åkte på och sen fick jag ont i magen av vinet så det la jag ner oxå. Men det var kul i allafall att schlagerhysterin är i gång och jag kommer sitta bänkad varje lördag. Jag hejade på låt nr 1 (trots hennes HEMSKA kläder) och givetvis ALCAZAR ;)

Men trots allt är Carolin af Ugglas lite av min idol, hon går sin egen väg den damen. Men min kära systerdotter sa att hon var lika ful som hon var dålig. Barn är inte snälla kan man säga.. Men söt är hon i allafall våran lilla prinsessa Alva.

Ovido - Quiz & Flashcards