Alla inlägg den 7 februari 2009

Av Johanna - 7 februari 2009 18:46

Brrr vad kallt det har varit i dag... Men jag hade besök av Zingde så då kunde vi ta med båda hästarna samtidigt så jag kunde rida lite "effektivt". Red Pina först och hon gick väl inte så där superbra direkt, men hon gick fram till bettet och inga "mongo-fasoner" så jag var jättenöjd med henne i allafall. Hon frustade på rejält i nysnön och blev fort trött så vi fick ta ett par skrittpauser och inte rida så länge.

Sedan red jag torpeden ;) Han var med på noterna och kändes pigg och fräsch. Han är härlig att rida min lilla ponny. Nu längtar jag bara till jag kan få skrället att gå in i en transport OCH stanna kvar därinne ;) Men nu är det är alldeles för kallt för att hålla på med någon transport träning. Men men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.. Säger jag som väntat i 10 år...

Det var kul att Zingde var med. Det är ju lite roligare att prata med en människa än hästarna hela tiden =) Plus att det gick så fort att rida när man hade en assistent =) TACK FÖR I DAG ZINGDE!


 Lägger in en bild på mig och hästarna i nysnön.

Ovido - Quiz & Flashcards