Alla inlägg den 20 februari 2009

Av Johanna - 20 februari 2009 15:44

I helgen är man hundvakt åt heeeela besättningen. Tur att det finns skoter man kan motionera dom med. Annars skulle man ju kunna bli vältränad eller nåt ;)

Har ridit både Pina och Ture på förmiddagen. Ture var jättefin dock nååågot överilad då han från ingenstans har fått en motor som heter duga. Jag tror fasiken den är här för att stanna ;) Men han ligger så mjukt och fint i handen och följer sitsen lätt som en plätt trots sin storlek. Kör bara korta  pass nu för att inte trötta ut honom så han blir less eller får ont. Avslutar riktigt lång och låg så han får sträcka ut ordentligt. Han rör sig helt annorlunda mot vad han har gjort tidigare. Läste ju att Rubignons avkommor har i många fall utvecklat traven så sent som sex och sju åringar och Ture som alltid ska vara värst i alla avseenden verkar ha väntat till tio =) Men å andra sidan är han ju bara riden som en fyra/femåring än så länge.  Kommer bli kul att se hur fin han kommer att bli när han får mer ridtid, muskler och ork. men just nu är jag lyckligast i världen i allafall!


Pina var fin i dag. Kunde till och med galoppera som en häst. Tog galoppen fint och var sansad och mycket mer i balans. Men orken tryter ganska fort på henne då hon gör rätt så det gäller att berömma massor och ge många vilopauser när hon sköter sig.  Joggade mest bara runt idag och kände så hon var mjuk och tog hjälperna så hon är fräsch till i morgon.


Var till Krf och kollade på när Andreas höll lektioner och han är ju bara för bra! Synd bara att inte fler förstår det och inte bara vill ta genvägar till "framgång"


Håll tummarna please så jag inte flyger av imorgon!!!!


Avslutar med en härlig bild på pappa och några "gulingar" i skoterspåret

Ovido - Quiz & Flashcards