Alla inlägg under juli 2009

Av Johanna - 4 juli 2009 16:06

Älskade Ezkil 12 år gammal på bilden

Av Johanna - 4 juli 2009 16:04

Min kära syster och hennes kära Bo...

Av Johanna - 4 juli 2009 15:41

Klart som korvspad att det är Pina som visar färdigheter i bakutspark ;)

Av Johanna - 4 juli 2009 15:34

Lägger jag in bilden på paddan som skrämde livet ur oss när vi byggde hage. Prasslade och väsnades i gräset så vi trodde absolut det var något väldigt stort och farligt, och visade sig vara denna gulliga groda med sin käcka uppsyn. Härlig min den har alltså =) Hälle-läppisen (ungefär = gud vad gullig på sänkmyr´s-mål) säger jag bara....

Av Johanna - 4 juli 2009 15:13

Har varit och jobbat, det är så knasigt att man kan tycka det är kul att jobba. Förut hatade jag så gott som vaaarje sekund. Men nu är det kul - för det mesta.

Längtade efter hästarna i allafall. Nu är det mörkt på himlen, kallt och blåsigt... Det kommer nog att bli dåligt väder strax tror jag. Jag var helt inne på att rida när jag kom hem men nu börjar jag ångra mig, även målning stod på schemat men jag tror faktiskt jag kackar i allt och bara tar det passivt istället.

I morgon är det dax för utställning, känner mig inte så laddad då det verkar vara få anmälda och Nelzon har tappat hull... Skulle helst slippa faktiskt. Känns lite onödigt att visa honom när han inte är i topp ;) Nåja, få se hur vi gör. Skulle ju faktiskt hellre lägga dom pengarna på rabiesvaccin istället. Vi ska ju börja vaccinera honom mot rabies så vi kan åka till Finland oxå och ställa ut honom. Där dom verkar ha fler utställningar och där färgerna går för sig. Dvs Blå tävlar mot varandra, gul, tigrerad,svart och harlekin likaså. Det är roligare att tävla mot samma färg tycker jag eftersom de olika färgerna skiljer sig lite grann i typ.

Nå vi får se hur vi gör!

Av Johanna - 3 juli 2009 15:00

I dag har vi haft besök av Helena och barnen. Jag och Helena tog Pina och Ture och gick bort till ridplanen.

Underbart att få se på Ture i skrittpauserna med Pina. Han är verkligen fin alltså. Nu gäller det att sätta fart med transportträningen, ingen verkar ju villa köpa min transport så jag får nog tack vackert hyra en rymligare när jag ska träna honom.


Pina gick helt ok. Hon har ju vilat i en vecka så man kan ju inte begära full kapacitet men jag var nöjd med henne. Samarbetsvillig och lugn men ändå klev på framåt, liiiite mer drive hade jag väl önskat men det är härligt med jogging-jobb också. Hästen var nöjd, jag var nöjd så det kan ju inte bli fel då ;)


Tyvärr ingen fotograf med oss i dag då vi båda red samtidigt, men jag inbillar mig att Helena kommer att komma fler gånger ;)



Av Johanna - 2 juli 2009 21:36

Har som sagt målat under dagen och sedan byggt ny hage åt hästarna. Det var fantastiskt skönt att ha hjälp av syster med man i hagbygget. Går så himla fort när man är flera och så mycket roligare med sällskap.  Hästarna var lyckliga när de fick komma på "nya" marker. Nelzon har skenat runt på ängen, under tiden vi byggde, runt - runt -runt. Han är för skojig denna hund alltså.

Tyvärr har han börjat äta lite sämre nu när Ezkil är borta och konkkurensen om maten är lika med  noll. Synd för massan försvinner snabbt på en sån stor hund. Hoppas han inte tappar för mycket hull till på Söndag för det är inge kul om jag ska ställa ut en mager-skraka. Nåja, han har växt fint och varit i fint hull hela uppväxten så om han nu blir lite "slyngel-ålder-ful" spelar ingen roll. Det får man ju nästan räkna med när man har en hanhund som ska bli könsmogen och ung man. Han har ju nu tränat att vara på utställning så om jag får vänta till han blir äldre spelar inte så stor roll nu. 

Ingen tid för ridning i dag men hoppas på härliga ritter  i morgon i stället.

Nu ska jag kolla TV och slappa innan man sussar.

GO KVÄLL 

Ovido - Quiz & Flashcards