Alla inlägg den 29 mars 2009

Av Johanna - 29 mars 2009 22:12

Snön faller i Kalix. Det har kommit rätt så mycket snö idag. Det är nog bara bra för då blir den hårda snön som är kvar lite porösare och smälter lättare bort. Hästarna har fått vila i ett par dagar nu då jag kände att Pina kan få ett par dagar att "smälta" det nya vi har börjat introducera. Ture har varit lite kinkig pga hans kraftiga hårfällning så det var lika bra att han fick några dagar utan en jobbig matte ;) Har varit med Nelzon på sin första hundutställning i lördags och han skötte sig jättebra. Vi fick ett Hp och blev så klart Bäst i Rasen då det var bara han som var Grandis på hela utställnigen ;) Nåja, vi är inte ute efter några resultat i detta läge då han bara ska få vänja sig vid själva eventet. Han tyckte att utställning var typ det roligaste han gjort, eftersom det var massor av hundar han fick träffa och leka lite med och så många trevliga människor som kom och klappade honom. Han verkligen älskar andra hundar min lille valp. Hans bäste vän Koda var oxå där. Koda är en blandras mellan affenpincher och klein spitz och är tolv veckor. Han väger några kilo och är ungefär lika stor som Nelzons nos =) Men dom älskar att leka med varandra =) Koda är givetvis den som bestämmer och Nelzon står snällt i givakt när Koda säger till =) Ser ganska kul ut kan jag säga.

Nu har vi anmält oss till en till utställning i slutet av april, bra att det kom fler chanser för oss att träna på hemmaplan då denna utställning oxå är i Kalix.

Pappa ställde ut valpen på bilden i inlägget nedanför och han blev Bästa hane och BIM. Även en finskstövare fick följa med och hon blev Best In Show Valp klass II. Grattis pappa!!! Det är inte så vanligt att en finsk stövare lyckas med bedriften BIS.  Nedan pappa och Solstrimmans Finn-Ritva

Ovido - Quiz & Flashcards