Alla inlägg den 13 mars 2009

Av Johanna - 13 mars 2009 08:35

Red Ture före jobbet och han gick bra. Mycket häst att rida trots att han är väldigt självgående. Men det är härligt med mycket häst. Han följer sitsen så fint min lilla ponny. Han följer höfterna lekande lätt trots sin storlek och låga utbildningsnivå. Han kämpade på idag och har börjat förstå att det är ridhäst som är den nya grejen ;) Hoppas, hoppas, hoppas att det håller hela vägen nu... Han är för bra för att gå och skrota...


Pina och Saga skulle motioneras på kvällen. Glad i hågen gick jag och Zingde i väg till ridplanen. På vägen dit märkte vi att blåsten började tillta, men tänkte väl inte så mycket på det. Det gjorde däremot hästarna ;) T o m Saga kunde urskilja både varg och björn i skogen. Pina hon kunde svära på sitt liv att även tiger och lejon lurade bland granarna =) Det var inte mycket att göra åt. Red bara en liten stund och rastade sen henne på linan. Ingen ide´att sitta och försöka jobba när hon har tomtar på loftet. 


Hå och hej nu är det ny dag och det blåser än mer idag och jag ska nu iväg och försöka rida innan jobbet. Håll tummarna! =) 

Ovido - Quiz & Flashcards