Alla inlägg under maj 2009

Av Johanna - 16 maj 2009 16:35

Jaha ikväll är det melodifestivalen och givetvis är jag ju så nyfiken så jag måste sitta bänkad ;) Vi ska åka till min syster och hennes family och kolla där. Blir skitsköj juh!!! Ska grilla innan och det ska bli gött då jag är hungrig som en varg. Jag hejar då inte på Sverige då jag tycker låten är V Ä R D E L Ö S!!! Helt otroligt kass faktiskt.

I morgon blir det hundvakt - IGEN - mor &far ska till Piteå på utställning. Sedan på em ska jag med Helena till Råneå då hon ska på tävlingspremiär med Hannah. Blir kul att få se vilka som tävlar här i kring nuförtiden.  Pina får en välförtjänt vilodag idag och jag hinner inte dra ut Ture heller. Nu ska jag iväg och handla kött och gotta som jag ska feeeeeeeeeeeeeeta i mig, SLURP!!!!!!

Ha det gött allesammans

Av Johanna - 15 maj 2009 13:40

I dag har vi fått besök av Helena & Hannah. Det var roligt som bara den. Vi kolla på när varandra red och tog lite bilder. Tyvärr för Helenas del så vart det inte så bra bilder på henne och Hannah, kameran måste ha gått sönder eller nåt ;) Men här får ni se några bilder i allafall. Ni får ha lite överseende med min sits då jag rider lätt/står i lätt sits så det ser lite knasigt ut. Fler bilder på Pina finns på min pixbox.

Av Johanna - 14 maj 2009 16:48

Måste lägga in några bilder på min vackra hund.....

Av Johanna - 14 maj 2009 16:00

Har fotat Saga som sover i solen, Ture som står och klurar ut hyss och ett kort på mig och Pina när vi kom från ridturen... Cambi stod och solade vid stranden så hon fick inte/ville inte vara med på bild ;)

Dagens ridning då... Tränade lite program ridning vilket är både kul och nyttigt. Det är då man märker vad man behöver träna mer på. Det är liiite knepigare att göra rörelserna på exakta platser, än när man kan fila lite på utgångspunkterna =) Programridning är en underskattad övning vill jag påstå. Även fast man inte ska tävla är det bra träning. Pina var duktig idag och jag är mycket nöjd med henne. Vi avslutade med att rida ut i skogen och hon skötte sig med betyg MVG. Nu ska Ture ut på promenad, tjoflöjt !!!

Av Johanna - 13 maj 2009 14:44

Den här fina pippifågeln (ormvråk, tror jag) flög över hästarnas hage i morse och såg ut att ha span på något gott...

När jag letade på datorn var bilden var sparad så hittade jag en bild på ett föl som var sparad under namnet: min ponny moster den här ska jag haaaaaaaa =) Alva hade sparat den så. Den var dessutom från blocket så hon har letat där efter en ponny. Jag skrattade gott, och hoppas att hon en dag ska vilja ha en ponny på allvar.

Av Johanna - 13 maj 2009 14:29

Idag fick jag en aha-upplevelse. Det är trevligt när dom kommer =) Jag fattade äntligen vad Andreas stod och gapade och skrek om sist jag red för honom =) Bättre sent än aldrig =)

Red i huvudsak cavaletti och galopparbete idag. Och jädrans vad det gick bra! Äntligen fick jag till höger galoppen, sitsen, följsamheten, stödet OCH vägen. Det gick alltså att uppnå som Andreas gormade om och jag typ idiot-förklarade honom för att han trodde att jag skulle få till samtliga punkter samtidigt. Men jag klarade tydligen av det...

Andreas är bra på det sättet att man får fan lägga manken till och inte sitta och smyga och köra den säkra vägen. Utan det gäller att ständigt utmana sig själv. Man klara mer än man tror bara man ger sig fanken på det och vågar prova.


Av Johanna - 12 maj 2009 16:31

Det börjar bli riktigt varmt ute nu. Jag tycker att det inte behöver bli nå mycket varmare, för då blir det så varmt för hästarna (och mig) när vi är ute och motionerar. Pina har gått bra idag och jag är väldigt nöjd med dagens pass. Det börjar gå framåt och det blir mer övningar nu istället för överlevnad ;)

Har varit i butiken och planerat, kasserat alla planer vi planerade och gjort nya planer =) Min systers nerver håller på att ta slut och jag hoppas hon inte behöver ta in på hem innan nyöppningen. Men håll ut syrran!!!

Nu ska jag ut med Ture.

BYE


Ovido - Quiz & Flashcards