Alla inlägg den 28 maj 2009

Av Johanna - 28 maj 2009 22:18

Morgonen inleddes ju av kallt regn och stormig blåst. Men när jag var på väg hem från butiken började solen titta fram. Sedan blev det vindstilla och solen sken. Tog ut Pina på en lugn tur i naturen och det var  härligt.

Ture fick en promenad längs vägen och han gick hur bra som helst trots att han blev verkad igår.

Nu är det bara dagar kvar till min syster flyttar sin häst till oss och jag längtar efter sällskap och det är dessutom det bästa sällskap jag kan få.

Av Johanna - 28 maj 2009 08:50

Kul med ny och stor butik. Det är kul med den nya butiken, mycket fräschare och rymligare. Men lite jobbigt ibland när man inte kommer ihåg vart grejerna är =)


Idag har vi storm här i Storön. Värsta höst vädret med regn och rusk så "lånkisarna" åkte på i morse... Hästarna hukade sig en aning när de kom ut i hagen. Tur att dom har rejäla granar att söka skydd under. Men nog skulle man gärna haft en bra ligghall för dem att gå in i om dom ville...


Nelzon växer så det knakar och är nu en aning överbyggd bak. Hoppas han hinner  i kapp lite med framdelen innan vi ska till Vännäs, nog för att han växer fint ialla fall och går ju bara i valpklass ännu, men det vore ju extra kul om han kunde visas från sin bästa sida.

bye bye


Ovido - Quiz & Flashcards