Alla inlägg den 6 april 2009

Av Johanna - 6 april 2009 08:54

Har varit lite less på bloggen, men här kommer en rapport om vad som hänt sen sist. Pina har gått kanonbra, inte några tomtar på loftet på länge nu ;) Underlaget på banan har varit kanon och det är skönt att kunna rida ute nu när solen är framme varje dag. Ture har oxå skött sig bra men ser inte kul ut i pälsen nu när hårfällningen når sin kulmen.

Nelzon har fått följa med på sin första skotertur och satt snällt i kälken när vi åkte över till Rånön för att grilla parisare. Lite mindre kul var det för Ezkil som numer oxå måste åka kälke eftersom han blivit för gammal för att springa med skotern. Dessutom så blir det inte så mycket plats över i kälken när Nelzon sitter i den. Men Ezkil accepterade sitt öde, det var som att han förstod att om han inte sitter snällt så får han inte följa med. 

Nelzon och jag har oxå börjat träna lite. Han är jätteduktig och vi har under veckan tränat fotgående och att sitta kvar. Han är superkoncentrerad men blir snabbt trött, så det gäller att sluta i tid så man håller motivationen uppe. Han är ju trots allt bara en liten bebis ännu.


Ovido - Quiz & Flashcards